Untold 2021 se ține. VEZI data organizării festivalului

Distribuie articolul

Untold 2021 se ține potrivit organizatorilor festivalului de mare succes din Cluj, aceștia speră că apariția vaccinului și testarea rapidă în masă va face posibilă organizarea în format fizic.

Biletele achiziționate pentru anul ediția anului 2020, anulată datorită pandemiei, se pot folosi pentru ediția anului 2021.

Organizatorii anunță că peste 95 la sută din numărul de posesori al biletelor achiziționate pentru ediția acestui an au optat pentru varianta ANYTIME Pass, prin această varianta posesorii au acces, la alegere, la una dintre următoarele ediții ale festivalului UNTOLD.

Reprezentanții UNTOLD, alături de alți organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiții. De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregătește pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiștii preferați.

Comunicat de presă, organizatori

Astfel, Untold 2021 se ține în perioada 5 – 8 august, în format fizic, dacă situația de la acea dată va permite acest lucru.

Sursa foto: festiticket.com

Informațiile publicate de crisanabusiness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie articolul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *