Oradea: Investiții chineze private în parcurile industriale, dar și în proiecte din sectorul public

Distribuie articolul

China ar putea deveni investitor în parcurile industriale din Oradea, mai exact companiile chineze, dar și investiții de ordin public-privat demarate în parteneriat cu administrația locală a orașului.

Filiala Bihor a Camerei de Comerţ şi Industrie România -China(CCIRC) a transmis sâmbătă un comunicat către Agerpres, în care ne anunță că au existat întâlniri cu administrația locală, dat fiind faptul că sunt așteptate tot mai multe proiecte.

Locația întâlnirii a fost CJ Bihor (Consiliul Judeţean Bihor) pentru a se identifica posibile investiții chineze în actualele și viitoarele parcuri industriale din județ, dar și ADLO (Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea) pentru a se identifica posibili investitori chinezi, desigur s-au enumerat și facilitățile oferite în cazul în care se vor concretiza diverse investiții ale companiilor din China.

Totodată, în tema a fost și construcția de școli, spitale și diverse clădiri publice de necesitate prin parteneriat public-privat dintre administrația locală și companiile din China.

Președintele CCIRC Bihor, Nicolae Vasilescu, anunță că cifra afacerilor în anul 2019 dintre Oradea și China se situează în jurul sumei de 20 și 25 milioane euro.

Pentru mai multe informații despre investițiile din Oradea, urmăriți secțiunea Investiții.

Informațiile publicate de crisanabusiness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *