Iată numărul de terenuri agricole vândute în Bihor

Distribuie articolul

Numărul de terenuri agricole vândute:

Dat fiind faptul că anual evoluăm mai mult sau mai puțin, se poate observa și în domeniul agribusiness, mai exact făcând referire la vânzarea de terenuri agricole. O situație apăsătoare din anii anteriori au făcut că lipsa cărților funciare să complice extrem de mult unele informații ca: mp de teren aferent fiecărei persoane.

La sfârșit de an 2020 o să avem o situație mult mai bine organizată din punct de vedere cadastral, astfel se va știi cu o acuratețe extrem de mare proprietarul și terenul alocat acestuia, astfel se vor debloca tranzacțiile din zona vânzărilor de terenuri agricole Bihor, dar și alte județe, se va facilita organiarea de asociații, se va eficientiza munca fermierilor, dar se vor vedea cu claritate și oportunitățile de investiții in sectorul agricol.

În cartea funciară va fi specificat, într-un mod transparent: numele deținătorului/proprietarului, dimensiunea terenului și poziționarea/locația acestuia.

Terenuri agricole de vânzare Bihor vă pune la dispoziție cifre exacte furnizate de către autorități: Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) precizează că un număr de 9,54 de milioane de hectare de terenuri agricole sunt subvenționate de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a înregistrat 4,68 milioane de hectare conform informațiilor furnizate, în timp ce 4,1 milioane de hectare fac obiectul unei înregistrări sistematizate, astfel până la sfârșitului anului 2020 vor fi înregistrare 92 la sută, ceea ce reprezintă suprafață înregistrată și subvenționată de Agenția de Plăti.

Numărul de terenuri agricole vândute în Bihor este de 602, urmat de Timiș cu 572, pe primul loc fiind Dolj cu 778 terenuri agricole vandute, cifre valabile pentru luna decembrie 2019.

Informațiile publicate de crisanabusiness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie articolul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *