La Oradea a ajuns al optulea tramvai produs în Arad

Distribuie articolul

A 8-a garnitură din cele zece programate să sosească în acest an a ajuns în dotarea OTL, conform Transilvania Business, și va fi pus în funcțiune în urma unor probe de anduranță pe traseu.

Până la finele acestui an, în componența parcului auto OTL vor ajunge și celelalte două tramvaie, iar pentru anul 2021 sunt programate să sosească următoarele zece.

Finanțat din fonduri europene

Contractul în valoare de 148.800.000 de lei pentru cele 20 de tramvaie a fost semnat în 2018, între Municipiul Oradea și Societatea Astra Vagoane Călători SA, proiectul fiind finanțat din bani europeni în proporție de 98% iar contribuția din bugetul local de 2%.

Tramvaiele sunt prevăzute cu podeaua coborâtă, cu instalații de validare compatibile cu sistemul de e-ticketing, respectiv cu rampă și un spațiu destinat persoanelor cu dizabilități.

Informațiile publicate de crisanabusiness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *