Producătorul german IWIS a inaugurat prima fabrică în România, la Oradea, investiție de peste 10 milioane de euro

Distribuie articolul

Fabrica deținută de compania IWIS Motorsysteme GmbH va produce componente pentru industria automotive și va realiza la Oradea sisteme de lanţuri de distribuţie pentru giganţii industriei auto, o parte dintre echipamentele pentru liniile de asamblare au fost deja aduse şi urmează a fi instalate, relatează Ziarul Financiar.

De construirea si livrarea fabricii către beneficiar s-a ocupat compania românească Global Vision, o platformă de servicii integrate de real estate care asigură servicii de dezvoltare, proiectare și administrare a proiectelor imobiliare deținute de investitori privați şi instituționali din România si Europa Centrală şi de Est.

Investiție de peste 10 milioane de euro

IWIS va fi chiriașul Global Vision, în fabrica de la Oradea, găzduit într-o unitate industrială cu o suprafața totală de 6880 metri pătrați, dotată cu o zonă de producție, birouri, depozitare, lobby, camere tehnice, spații sanitare şi anexe. Din acest loc vor pleca componente auto și către noua fabrică BMW din Ungaria.

Sursă foto: https://globalvision.ro/

Informațiile publicate de crisanabusiness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie articolul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *