Crisanasolutions.ro | Creare website cabinet medical

Distribuie articolul

Creare website cabinet medical. Crisanasolutions.ro le propune clienților din zona medical, creare website clinică medicală și creare website cabinet medical individual(ex: medici de familie).

Fiecare domeniu de business își începe procesul de digitalizare sau este în curs, astfel, le propunem clienților noștri din zona medical un preț extrem de bun pentru un serviciu de calitate.

Serviciul nostru integrează programări online, mail personalizat, optimizare în funcție de device-ul folosit de potențialul client al cabinetului și avem posibilitatea de a crea logo pentru prezența online, dar și de localizare pe hartă.

Cu câteva dintre funcțiile enumerate mai sus, clienții noștri se vor bucura de vizibilitate în spațiul online, dar și creșterea numărului de clienți.

Crisanasolutions.ro

Dacă reprezentați o entitate medicală, sunteți deținător de clinică sau lucrați în propriul cabinet medical, ne puteți contacta la nr. de telefon: 0747657252 (L-V 08 – 16) sau pe www.crisanasolutions.ro

Informațiile publicate de crisanabusiness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie articolul

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *