Alexa & Partners. DISCUȚIE cu Alexa Narcisa, avocat și co-fondatorul conceptului. Cine sunteți și cum ajutați afacerile?

Distribuie articolul

Alexa & Partners, discuție cu Alexa Narcisa, avocat și unul dintre co-fondatorii proiectului din Timișoara.

Pe scurt, cine sunteți?

Suntem o nouă generație de avocați, experți contabili & specialiști în promovarea afacerilor care își propune să explice simplu și pe înțelesul tuturor informațiile legale, contabile, de promovare, dedicate antreprenorilor la început de drum sau celor care se gândesc să înceapă propria afacere.

Noul nostru concept a luat naștere printr-un fusion între avocați, contabili și specialiști în promovarea foto / video a afacerilor.

Cum și de ce a luat naștere această echipă mixtă de specialiști?

Sunt avocat și am o experiență de 6 ani în domeniul consultanței dedicate firmelor și antreprenorilor, dar și experiența practică din postura de asociat în afaceri de tipul B2B.

Am început totul, nu de la zero, ci de la minus, când am decis să plec la facultate pe bani de împrumut. Așa că nu provin dintr-o familie de avocați și de antreprenori.

După 4 ani de zile de activitate desfășurată într-o firmă mare de avocatură, am luat decizia să construiesc ceva dedicat antreprenorilor la început de drum.

Așa că am început pe cont propriu un cabinet de avocatură.

Însă pentru că am crezut foarte mult în puterea echipei și nu mi-a plăcut ideea de one-(wo)man-show, dar și pentru faptul că mi-am dorit să ofer antreprenorilor la început de drum toate informațiile de care au nevoie, am reușit să atrag lângă mine profesioniști – experți contabili, profesioniști foto/video pentru firme, iar astăzi am lângă mine o echipă întreagă de experți dedicată antreprenorilor.

Cum ajută Alexa & Partners afacerile?

Ajutăm afacerile să țină contabilitatea în ordine, să fie legale și să se promoveze în mediul online.

Afacerile sunt afectate de pandemia de COVID-19. Cum puteți să-i ajutați pe cei care apelează la serviciile dvs. în acest sens?

La momentul acesta, afacerile din România (și nu numai!) trec printr-o perioadă foarte dificilă cauzată de pandemia COVID-19.

Pandemia a pus pe fast-forward mutarea afacerilor în mediul online, iar tot mai mulți antreprenori se reorientează și se gândesc la mutarea afacerii lor pe internet.

Indiferent de domeniul afacerii – vânzarea de bunuri sau servicii – îți poți deschide un magazin online sau un site de prezentare, pentru a fi mai aproape de clienții tăi, dar și pentru a face tot procesul de achiziție mai ușor pentru aceștia.

Iar astăzi, datorită internetul afacerile mici chiar pot concura cu afacerile mai mari, dacă fac totul bazat pe o strategie bine pusă la punct și nu după intuiție.

Experții noștri ajută afacerile (mici și mari) cu servicii legale și contabile pentru site-ul de comerț online, dar și cu partea de promovare prin fotografii și videoclipuri pentru produsele vândute online, strategie de vânzare și promovare în mediul online.

Noi, cei de la CrisanaBusiness.ro am rămas plăcut surprinși să vedem materialele voastre online, extrem de utile. Așadar, la ce lucrați acum?

La Alexa & Partners explicăm simplu și pe înțelesul tuturor informațiile legale, contabile și de promovare pentru firme.

După ce am fost aleasă și am participat la Programul Leaders for Justice (program care selectează anual 20 de juriști și le șlefuiește abilitățile necesare pentru a putea lucra la o justiție mai sănătoasă prin modelul de leadership pe care îl aduc în sistem) am simțit nevoia să aduc o schimbare în mediul profesional în care activez, să ajut mai mult, așa că am decis împreună cu echipa mea să începem un canal de Youtube dedicat celor care se gândesc sau doresc să înceapă o afacere, în care să explicăm informațiile legale, contabile și de promovare simplu și pe înțelesul tuturor.

Adică să facem informațiile legale mai ușor de înțeles, mai accesibile și să nu mai apară atât de încâlcite.

Informațiile publicate de crisanabusiness.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere și cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *